Styled Calendly Button

NAČIN RADA

Mi smo tu da vam damo praktična znanja i da vas pripremimo za realne, životne situacije. Nakon samo par časova komunikacija na engleskom će vam postati prirodna, a ne opterećujuća.

Kreiramo individualni plan napretka za svakog učenika, te je odabir lekcija, tempo rada drugačiji kod svakog.

Svaki čas je pažljivo isplaniran i ima za cilj da kroz konverzaciju na engleskom jeziku naučite i gramatiku, ispravimo greške, da bolje razumete i pravilno se izražavate, a da sve to bude kroz teme koje vas interesuju i inspirišu.

ODGOVORI NA NAJČEŠĆA PITANJA

KAKO DA SE PRIJAVIM?

Kliknite na dugme Prijavite se i odaberite željeni termin za besplatne konsultacije. Nakon prijave, dobićete email sa instrukcijama za pristup online učionici.

KAKO IZGLEDAJU KONSULTACIJE?
Besplatne konsultacije su neformalan i opušten razgovor tokom kojeg utvrđujemo za koje kurseve ste zainteresovani, procenjujemo vaš trenutni nivo znanja engleskog jezika i odgovaramo na sva vaša pitanja.
KAKO DA UĐEM NA ČAS?

Na čas ulazite tako što kliknete na link koji smo vam poslali na email. Nakon toga otvoriće se stranica Online engleski učionice. Da biste ušli na čas, unesite vaše ime i email adresu, a potom kliknite na dugme JOIN THE CLASS.

KOJU ONLINE UČIONICU KORISTITE?

Koristimo učionicu vodećeg svetkog brenda Kalture. Njoj su poverenje dali i lideri u edukaciji poput Jejl univerziteta. Ona omogućava audio i video konverzaciju sa profesorom, interakciju sa nastavnim materijalima i pravljenje beležaka tokom predavanja.

ŠTA MI JE POTREBNO ZA ONLINE UČIONICU?
Za online učionicu potrebni su vam: računar, laptop ili mobilni telefon i stabilna internet veza. Slušalice i mikrofon su poželjni, ali ne i neophodni.
DA LI JE POTREBNO DA NEŠTO INSTALIRAM?

Ne. Za pohađanje časova u online učionici neophodan vam je samo neki od sledećih browsera: Google Chrome, Mozilla Firefox ili Apple Safari.

Primer lekcije

Lekcije koje ćete obrađivati na časovima su dizajnirane specijalno od strane našeg tima. Vredno radimo na tome da budu što korisnije, modernije i da vam pomognu što više prilikom usvajanja engleskog jezika.

Svakom učeniku se biraju lekcije na osnovu interesovanja, potreba kao i grešaka koje pravi kako bi napredak bio što uočljiviji. Lekcije postoje iz raznih oblasti vokabulara, gramatike, svakodnevnog života, novosti iz sveta, simulacije dijaloga i mnogo toga drugog. Ukoliko imate želju da obradite određenu temu – besplatno ćemo napraviti lekciju samo za vas.

Nakon časa profesor će vam na email poslati lekciju u PDF formatu.

Primer beleški

Vaš dodaljeni profesor na svakom času zapisuje reči, bitne fraze, vaše greškekao i pređenu gramatiku i šalje vam beleške na imejl nakon svakog časa.

Beleške su jedan od benefita koje Online engleski nudi. Učenici nam često govore da im to dosta olakša proces učenja. Tokom časa možete da se fokusirate na konverzaciju i gradivo i oslobođeni ste straha da nećete zapamtiti neku reč, jer vaš profesor sve zapisuje umesto vas. Beleškama uvek možete da se vratite i obnavljate gradivo sa časa.

Pogledajte video

Šta je online učionica?

Online učionica je sajt preko koga se odvija nastava. Ona omogućava audio i video konverzacija sa profesorom, interakciju sa nastavnim materijalima i pravljenje beležaka predavanja.

Nakon časa profesor će vam putem e-maila proslediti lekciju u PDF formatu.

Provera napredka

U Online engleski školi pratimo napredak svakog učenika ponaosob.

Na svaka tri meseca radimo proveru napretka koja ima za cilj da obnovimo sve što je do tog trenutka naučeno.

Profesor kreira jedinstvenu obnovu na osnovu gradiva koji ste prešli u prethodnom periodu. Nakon toga na imejl dobijate obnovu i izveštaj sa tačnim stavkama gde ste napredovali i ciljevima za naredni period.

Scroll to Top