Styled Calendly Button

Osnivači

PRVA ŠKOLA OVOG TIPA U SRBIJI

Online engleski je prva škola u Srbiji za učenje engleskog jezika preko interneta.

Osnivači škole su Ljubica Tomić i Irina Stanarević, master profesori engleskog jezika. Tokom zajedničkog školovanja u Americi spojila nas je želja da u našoj zemlji napravimo doprinos.

Po povratku u Srbiju smo godinu dana pravile planove, kreirale lekcije i testirale šta najviše pomaže našim ljudima i koje su nam najveće prepreke u govoru engleskog jezika, a taj proces i dalje traje.

Konstantno pratimo trendove i usavršavamo se kako bi uvek bili bolji za vas.

Pogledajte video

NAŠA MISIJA

Naša misija je da vam pomognemo da se sporazumete na engleskom jeziku u bilo kojoj situaciji. Mnogima je engleski jezik prepreka u napredovanju u različitim sferama života. Mi želimo da budemo deo vašeg uspeha i da zajedničkim trudnom ostvarimo vaš cilj.. U Online engleski školi imamo misiju da vam olakšamo učenje engleskog i zato ćemo se prilagoditi vašem vremenu i potrebama. Želimo da učite engleski onda kada ste najviše spremni i opušteni. Kada imate želju za učenjem, ono će tada imati pozitivan ishod.
Dosta učenika dolazi kod nas jer im je potrebno na nauče da koriste engleski jezik. To je uglavnom u određenim životnim situacijama: promena posla, promena šefa, rad sa inostranim klijentima, putovanja, selidba u inostranstvo itd. Naša misija je da vam pomognemo u tome. Ne želimo da poslovni put provedete razmišljajući da li ste se pravilno izrazili na engleskom, nego da pažnju fokusirate na ono što vam je bitno. Većina zna gramatička pravila, ali kada su u situaciji da koriste engleski jezik potrebno im je vreme da sastave rečenicu, previše prevode sa srpskog na engleski i to deluje frustrirajuće i gube volju za učenjem.   Naša misija je da naši polaznici uče sa zadovoljstvom. Hoćemo da vam pokažemo i dokažemo da učenje engleskog nije komplikovano. Sada možete da govorite engleski, bez straha i napetosti. Zato sa razlogom lekcije prilagođavamo vašim interesima i potrebama.
Scroll to Top