IELTS priprema

ŠTA OBUHVATA

Pripremite se brzo i efikasno za IELTS test.

Na besplatnim konsultacijama ocenjujemo da li je osoba spremna da odmah krene sa kursom ili je potrebno da prvo ide na opšti konverzacijski kurs engleskog jezika.

Jako je bitno znati šta se traži na testu i provežbati na primerima koji su identični kao na samom testu.

Priprema za IELTS test obuhvata:

 • uvod (sistem bodovanja),
 • pričanje,
 • pisanje,
 • slušanje,
 • čitanje.

Časovi iz pomenutih oblasti sadrže savete, dodatni vokabular, primere i vežbe. Iz svake oblasti se dobijaju domaći zadaci koji se moraju raditi da bi se gradivo usvojilo kako treba.

Na poslednjim časovima radi se celokupan test.

IELTS kurs je fokusiran na praktični deo pa ćete već posle par časova znati kako tačno izgleda IELTS test.

Prijavite se već danas.

Detalji kursa

Cena kursa

Mesečni paket časova od 55 minuta:

 • 8 časova - 152€
 • 12 časova - 228€

 

Šta dobijate?

 • Proširivanje vokabulara i fluentnosti
 • Pisanje grafova,pisama i eseja
 • Vežbe slušanja
 • Vežbe čitanja
 • Trikovi za bolje odgovore
 • Simulacija testa
 • Dodatni materijal za vežbu
 • Fleksibilni termini

Šta vam je potrebno?

 • Laptop ili mobilni telefon
 • Stabilna internet konekcija
 • Slušalice sa mikrofonom

Utisci

 • Konverzacijski engleski
  Ja sam oduševljena, sve funkcioniše savršeno, nema gubljenja vremena, super je to što postoji taj program sa pitanjima, extra korisno mi je što posle svakog časa dobijem beleške, a ne moram ništa ja da beležim. :D Ljilja je takođe super, lepo se raspričamo i skroz sam opuštena sa njom iako sam inače isfrustrirana zbog nemogućnosti da lepo pričam tj da uopšte izrazim ono što hoću jer me neprijatnost blokira. Trudim se sada da i teme koje me interesuju privatno slušam na engleskom i da čitam naglas, tako da sam dobila elan i sve je sjajno!
  Marina Carević
 • Konverzacijski engleski
  Zaista uživam u časovima i to je upravo model učenja, koji sam i hteo da dobijem.
  Časovi su interesantni, jer je Jovana veoma strpljiva, ume sa sluša i pruži podršku u razgovoru, kada god mi je potrebna. Možda je moj subjektivan stav, ali mislim da sam u ovih mesec dana napredova u smislu da sam sve slobodniji u toku razgovora, da sam savladao neke propuste sa početka, ali isto tako su postale očigledni neki novi nedostaci, na kojima trebam da radim. Svakako me interesuje i ocena od strane Jovane, kada je u pitanju moj nivo znanja. Odlučio sam se za 3 časa nedeljno, jer želim da postignem ozbiljni napredak u narednom periodu. Za Jovanu sve pohvale, čeka je još dosta posla :-)

  Srđan Budalić
 • Engleski za početnike
  Ja nisam zadovoljna, nego prezadovoljna. Pored toga što sam oduševljena samim konceptom edukacije i postepenog učenja, mene posebno oduševljava profesorkin pristup, pozitivnost i i ohrabrivanje.

  Mnogo puta do sada sam pokušavala da naučim, pa vrlo brzo odustala, ali ovaj put neću jer je profesorka predivna, vrlo vrlo strpljiva i uvijek me motiviše da nastavim i da ja to mogu savladati, mislim da je taj momenat presudan za sve one koji su nesigurni i koji misle da oni to ne mogu savladati. Svaka vam čast!

  Enida Sabanović
 • Engleski za početnike
  Izuzetno sam sretna jer sam konacno nasla ono sta sam dugo trazila. Chasove su veoma interesantne I prilagodzeni mom potrebu, bas su onakve kakve sam I htela i nadala. Celi nacin na ucenje engleski je mnogo dobar I bas ste profesionalci u tom sto radite.

  Uciteljica Andzelija je mnogo prijatna I voditi cas sa njom je uzivanje. Zna mnogo dobro da mi ukaze na greske a I da me pohvali kad sam dobra. Nacin na koji zna prenese znanje je za svaku pohvalu I jas se nadam da ce mo se I dalje druziti I uciti.
  Samo tako produzite I dalje

  Izabela Kljurcieva
 • Poslovni engleski
  Дуже времена идем на часове. Часови ми помажу пре свега у самопоуздању. Свакодневна пословна комуникација на енглеском захтева и неке корекције које су укорењене а које професор уочи и исправи на часу. Пословни енглески омогућава вештине презентовања, пословне комуникације, вођење састанака као и већи фонд речи за опште бољи утисак у пословном окружењу.

  Теме за часове су добро осмишљене и прате личне активности и служе као добра припрема за одеђене ствари. Процес евалуације који је јасно дефинисан јасно показује напредак, даје смернице и препоруке за даље. У мом случају, напредак је приметан у изговору, лакоћи комуникације и граматаци што ми даје велику сигурност у раду са људима са енглеског говорног подручја

  Marko Vasojević
 • Intervju za posao
  Izuzetno sam zadovoljna odabirom materijala i smatram da je kurs obuhvatio sve što mi je bilo potrebno za ovaj intervju.
  Profesorka Mima je veoma strpljiva, posvećena i pedantna u svom poslu. Zaista mi je drago što mi je ona bila profesorka na ovom kursu.
  Ukoliko dobijem ovaj posao, postoje velike šanse da će mi biti potreban poslovni engleski.
  Svakako bih Vas preporučila svim prijateljima.

  Ivana Otanjac

 • Intervju za posao
  Zaista sam zadovoljan vašim načinom rada.
  Irena je odličan profesor, zaista dobro radi svoj posao i ulaže puno truda i energije da na najbolji način objasni sve što je potrebno.
  Definitivno mi je potrebno ozbiljnije znanje engleskog jezika i razmišljam o upisu još nekog kursa. Naravno obavestiću vas o tome kad bude bilo vreme.
  Za sada je sigurno da ste vi moj izbor i imate sve preporuke od mene.

  Nenad Cvetković
 • Srpski za strance
  Sve je super! Teacher is nice and patient, everything is going good.
  Angie
 • Srpski za strance
  Tijana is an awesome and motivating teacher. She's creative and smart and aligns perfectly with my logical explorations of this for me foreign language. She adjusts the classes around my needs and I enjoy the "path of learning" even though my tough schedule. I would always recommend her and would love to continue working with her.
  Sascha Knopp

ODGOVORI NA NAJČEŠĆA PITANJA

ŠTA JE IELTS TEST?

IELTS je skraćenica od International English Language Testing System. Sama reč international nam već govori da je test priznat svuda u svetu od Evrope, Amerike pa do Australije i standardizovan je. Postoje dva tipa IELTS testa, a to su akademski i opšti tip. 

Akademski test  namenjen je studentima koji žele da studiraju u inostranstvu bilo da su master studije u pitanju ili osnovne studije. 

Opšti tip testa neophodan je srednjoškolcima koji takođe žele da studiraju u inostranstvu, ljudima koji se trajno iseljavaju kao i za rad u inostranstvu preko  agencija za zapošljavanje.


KAKO IZGLEDA IELTS TEST?

Test se sastoji iz slušanja, čitanja, pisanja i razgovora. Svaki od ovih delova je podeljen na segmente i postoji forma svakog dela koja je ista na svakom ispitu, stoga sa adekvatnom pripremom i znanjem kako tačno izgleda test i naravno vežbom ćete sigurno imati visok broj poena.

Čitanje i pisanje traju 60 minuta, slušanje 30, a razgovor do 15 minuta. Ispit ukupno traje 2 sata i 45 minuta.


KAKO SE BODUJE IELTS TEST?

Ukupan broj bodova je od 0 do 9, s tim što se ocena od 8.5  smatra već visokim bodom poena koji je ekvivalent znanju C2 nivoa.

Svaki deo testa se ocenjuje pojedinačno, da bi se kasnije ukupni bodovi pretvorili u skalu od 1 do 9.

Rezultate testa ćete podizati lično 13 dana nakon polaganja testa. Ukoliko ne živite u Beogradu rezultati će vam biti poslati poštom.


GDE MOGU DA POLAŽEM
IELTS TEST?

Polaganje IELTS testa organizuje Britanski savet u svojim prostorijama:

British Council
Terazije 8
Beograd


KADA MOGU DA POLAŽEM
IELTS TEST?

IELTS test može da se polaže svakog meseca tokom cele godine. 

Tačan datum polaganja ćete dobiti dve nedelje pred pismeni test i datum pismenog testa se ne može pomerati.

Datum usmenog testa je moguće pomeriti isključivo u slučaju bolesti ili više sile.


KOLIKO KOŠTA POLAGANJE
IELTS TESTA?

Cena testa je 25 000 dinara i iznos se plaća u celosti direktno u centru.

Prilikom uplate je potrebno dostaviti i dve fotografije za pasoš koje nisu starije od šest meseci.

Ne zaboravite da ponesete ličnu kartu ili pasoš radi identifikacije.


KOLIKO VAŽI IELTS TEST?

Test je validan 2 godine nakon polaganja.

GDE JE PRIZNAT IELTS TEST?

IELTS je priznat u 135 zemalja širom sveta.

Prijavite se