Utisci polaznika

Vaše mišljenje nam je bitno. Ostavite recenziju u kojoj ćete oceniti strukturu lekcija, angažman svog predavača i celokupan utisak. To može biti YouTube video ili objava na nekoj od društvenih mreža.

Mi zaista koristimo vaše komentare da unapredimo obrazovni proces, nastavne materijale i rad profesora. Zadovoljni korisnici naših usluga su najbolja preporuka za našu školu.

 • "Sarađujem zajedno sa OE iz Beograda zato što su kvalitetni."
  Daniel Niester,
  fudbalski trener
  "Jako mi je bitno da pored stručnosti mogu da uštedim i na vremenu."
  Milan Trbojević,
  Osnivač i vlasnik FT1P
  "Želim da se zahvalim školi što su moj život u Americi učinili dosta lakšim!"
  Bobana Janković,
  hemijski tehničar
 • Hvala na pruženom znanju
  Živorad Kodić,
  menadžer prodaje
  Rezultati vidljivi nakon dva meseca
  Katarina Ivanović,
  dipl.novinar, Grupa 484
  "Želim da podelim razloge zbog kojih verujem da je učenje engleskog online najbolji način učenja."
  Aleksandar Panov,
  CTO
 • "To je po meni jako dobra stvar..."
  Vedran Gorisek,
  menadžer transporta
  "Prednost je što izaberete okruženje u kom ćete savlađivati engleski jezik."
  Marina,
  "Profesorica je izuzetno prijatna, autoritativna i prepuna znanja."
  Jelica Dabović,
  književnica
 • "Sarađujem zajedno sa OE iz Beograda zato što su kvalitetni."
  Daniel Niester,
  fudbalski trener
 • "Jako mi je bitno da pored stručnosti mogu da uštedim i na vremenu."
  Milan Trbojević,
  Osnivač i vlasnik FT1P
 • "Želim da se zahvalim školi što su moj život u Americi učinili dosta lakšim!"
  Bobana Janković,
  hemijski tehničar
Želim da se zahvalim i Vama i profesorki na trudu, strpljenju i profesionalnosti koji se ogledaju u mom napretku. Pored toga što imam više samopouzdanja u komunikaciji na engleskom, zaista mislim da sam poprilično napredovala i da je to vidljivo i drugima. Hvala još jednom i nastavljamo da učimo zajedno! :)
Katarina Ivanović
, dipl.novinar, Grupa 484
Za sada imam samo reci hvale. Opušten sam maksimalno i mogu da kažem da profesorka doprinosi tome svojim nastupom tako da sve naj naj! Drago mi je zbog napretka, to mi i jeste bio cilj. Naravno želim više i da to ide ka totalnom usavršavanju što je svakako dug put, ali korak po korak.
Živorad Kodić
, menadžer prodaje
Kad uporedim svoje znanje sa pocetka kursa i sada, smatram da sam znatno napredovala u komunikaciji, sklapanju recenica i slobodi izrazavanje misljenja, sto mi je i bio cilj, saradnja sa profesoricom je odlicna, nemam apsolutno nikakvih zamerki.
Jelena Živadinović
, ekonomista
Jako mi je bitno da pored stručnosti mogu da uštedim i na vremenu. Sa bilo kog mesta koji ima internet mogu da imam čas. Izuzetno mi je pomoglo da podignem nivo engleskog na poslovni engleski i unapredim svoj posao.
Milan Trbojević
, Osnivač Knjiškog moljca d.o.o.
Moja profesorka je odlična! Praktično sve vreme radimo na vežbanju konverzacije, što mi jeste prioritet. Lekcije su zanimljive, pogotovo vezane za posao, prezentaciju, itd. Svaka čast za ideju. Inovativan i efikasan pristup učenju engleskog. Mislim da je 1 sat rada sa vama daleko efikasniji od klasičnog dvočasa sa drugim profesorima sa kojima sa sarađivao do sada.
Nebojša Đorđević
Samo jedno cu reci FANTASTIČNO! Profesorka je super, i osećam slobodu da mogu da je pitam nešto 5 puta ako mi nije jasno da joj nije teško da mi objasni, nije me sramota da bilo šta 'lupim, pa ostanem živa ' lekcije su odlične.
Andrea Sinđić
Bas sam zadovoljna,ustvari prezadovoljna.Maja je sjajan predavač i uopste nemam utisak da ucim,nego imam utisak kao da neobavezno ćaskamo.To mi puno pomaze jer se lagano oslobadjam straha.Dopada mi se sto nije suvoparno predavanje i sto nema domaceg. Kad radim bez pritiska,mnogo lakse ucim.
Biljana Vasović
Prvi utisak je jako pozitivan,profesorka je divna ,prijatna i vedra osoba.Lekcije koje smo do sada presli su jako dobre,ali je komunikacija sa profesorkom jos znacajnija i bolja jer se ne drži samo okvira lekcije već me kroz razgovor o opštim stvarima koje nas okružuju uči pojmove,reci i izraze iz svakodnevnog zivota. Još je rano za nešto vise ali osećam da će ovo ici u pozitivnom smeru.
Nevena Dragašević
Moram da priznam da sam prilično zadovoljan nastavom do sada. Imam utisak da sam se prilično opustio kada je konverzacija na engelskom upitanju. Naravno, tek sam počeo i ima još dosta da se radi i uči ali sam zadovoljan za sada. Profesor je pristupačan za rad, lako se dogovaramo oko termina časova. Materijali su korektni, redovno mi šalje lekcije i chat sa dodatnim rečima koje smo koristili na času. Sve u svemu za sada sam prilično zadovoljan.
David Borikić
Utisci su mi divni. Mislim da sam nasla pravi način za sebe da radim na svom jeziku i oslobadjanju, u čemu mi vaš način i profesorka pogotovu dajete podršku i pomažete. Vrlo profesionalan pristup profesorke, pri čemu veoma dobro prepoznaje kako da pristupi učeniku i na čemu je potrebno raditi, strpljiva, saradljiva, i sto je meni najbitnije da uz opuštenu atmosferu koju napravi dosta naučim i da u svemu ovome uživam!
Aleksandra Mijatović
Veoma sam zadovoljan. Sto se tice samog kursa, mogu da primetim izvestan napredak, isto tako, teme, dinamika i nacin rada su prilagodjeni mojim zeljama i potrebama, tako da sve pohvale za teacher
Marko Kovačević
Časovi mi se veoma dopadaju kao i lekcije i način na koji ste vi to podigli na jedan sasvim novi nivo učenja engleskog jezika. Profesorica je super. Veoma je lepo sa njom raditi jer je vrlo ljubazna, strpljiva i zabavna. Uvek je nasmejana i ima pregršt tema o kojima možemo razgovarati.
Robert Ranđelović
Bas sam zadovoljna ovim kursem, pomogao mi je da se pripremim za razgovor sa poslodavcem i da bolje savladam odgovore na neka od najcescih pitanja. Veliki pozdrav i pohvale instruktorki!
Tatjana Nikolić
Predavač veoma profesionalno radi svoj posao. Zadovoljna sam načinom obuke, kao i samom dinamikom odvijanja nastave. Sve pohvale u smislu interesantnih tema.
Tamara Drusan
Profesorica se maksimalno trudi da prati moj razvoj i da sadržaj časa prilagodi mojim potrebama i očekivanjima, perfektno to radi. Veoma sam joj zahvalna što je u mogućnosti da dinamiku održavanja časova prilagodi mojim poslovnim obavezama.
Tatjana Nikolin
Časovi idu dobro, Ana je super, veliki profesionalac. Materijal koji dobijam nakon časova mi zaista puno znači. Čestitam Vam na organizaciji škole sve je jako profesionalno.
Stefan Stanić
Ljudi sjajni ste!! Samo nastavite napred i nemojte da se menjate,nemam nikakvih zamerki! Ja cu vas svima uvek preporuciti i nastavljam sa kursevima. Veliki pozdrav!
Branka Todić
Prijavite se