Engleski za početnike

ŠTA OBUHVATA

Engleski za početnike je idealan za sve koji su spremni da nauče engleski jezik na jednostavan i praktičan način.

Prednosti:

 • Oslobodite se straha
 • Steknite znanje primenljivo u praksi
 • Osetite brzo napredak

Naši profesori engleskog jezika znaju kako na adekvatan način da pristupe polazniku i da ga podstraknu da priča engleski bez straha i sramote. U našoj online školi početnici se opuste u intimnoj atmosferi koju pruža naša virtuelna učionica. 

Posle prvih par časova dobiju želju da što više napreduju i raduju se svakom sledećem času. Ponosni smo kada od učenika koji slabije zna engleski jezik posle određenog vremena dobijemo vesti kako je uspeo bez problema da se sporazume sa strancima. Naravno, učenje engleskog jezika je jako dug proces. 

Nemoguće je za par meseci od početnika doći do nivoa gde tečno govorite engleski jezik. Zato je za ovaj nivo i u ovom kursu ključno da se ne odustaje. Potrebno je 1-2 godine da se dostigne određeni nivo ukoliko se kreće od početka.

Naši profesori znaju da motivišu učenike i ne daju im da odustanu od želje da progovore engleski. Svi polaznici ostaju duži period sa nama jer su zadovoljni našim pristupom, metodama i napretkom koji ostvaruju.

Bez obzira što je neko početnik časovi engleskog jezika se odvijaju sve vreme na engleskom jeziku. Naravno, profesor ili profesorka engleskog će koristiti jednostavnije reči i govoriće polako, često ponavljati nepoznate reči sve to kako bi se polaznici što pre oslobodili i shvatili da nije potrebno da uče baš sva gramatička pravila ili da imaju bogat vokabular i provedu sate učeći reči. Potrebno je da se oslobode i krenu sa malim koracima i jednostavnijim dijalozima u svet engleskog jezika. Čim se ta barijera premosti, napredak dolazi sam i neizbežan je!

Prijavite se za naš kurs engleskog jezika za početnike i uverite se sami da jeste moguće naučiti engleski jezik bez obzira na trenutni nivo ili godine.

Čekamo vas!

 

Detalji kursa

Cena kursa

Mesečni paketi časova od 55 minuta:

 • 8 časova 136€
 • 12 časova 204€
 • 16 časova 256€

Bez mesečnih paketa:

 • 1 čas 19

Šta dobijate?

 • Bogaćenje vokabulara
 • Učenje kroz situacije
 • Vežbe izgovora
 • Oslobađanje u komunikaciji
 • Beleške

Šta vam je potrebno?

 • Računar, laptop, tablet ili mobilni telefon
 • Stabilna internet konekcija
 • Slušalice sa mikrofonom

Utisci

 • Konverzacijski engleski
  Ja sam oduševljena, sve funkcioniše savršeno, nema gubljenja vremena, super je to što postoji taj program sa pitanjima, extra korisno mi je što posle svakog časa dobijem beleške, a ne moram ništa ja da beležim. :D Ljilja je takođe super, lepo se raspričamo i skroz sam opuštena sa njom iako sam inače isfrustrirana zbog nemogućnosti da lepo pričam tj da uopšte izrazim ono što hoću jer me neprijatnost blokira. Trudim se sada da i teme koje me interesuju privatno slušam na engleskom i da čitam naglas, tako da sam dobila elan i sve je sjajno!
  Marina Carević
 • Konverzacijski engleski
  Zaista uživam u časovima i to je upravo model učenja, koji sam i hteo da dobijem.
  Časovi su interesantni, jer je Jovana veoma strpljiva, ume sa sluša i pruži podršku u razgovoru, kada god mi je potrebna. Možda je moj subjektivan stav, ali mislim da sam u ovih mesec dana napredova u smislu da sam sve slobodniji u toku razgovora, da sam savladao neke propuste sa početka, ali isto tako su postale očigledni neki novi nedostaci, na kojima trebam da radim. Svakako me interesuje i ocena od strane Jovane, kada je u pitanju moj nivo znanja. Odlučio sam se za 3 časa nedeljno, jer želim da postignem ozbiljni napredak u narednom periodu. Za Jovanu sve pohvale, čeka je još dosta posla :-)

  Srđan Budalić
 • Engleski za početnike
  Ja nisam zadovoljna, nego prezadovoljna. Pored toga što sam oduševljena samim konceptom edukacije i postepenog učenja, mene posebno oduševljava profesorkin pristup, pozitivnost i i ohrabrivanje.

  Mnogo puta do sada sam pokušavala da naučim, pa vrlo brzo odustala, ali ovaj put neću jer je profesorka predivna, vrlo vrlo strpljiva i uvijek me motiviše da nastavim i da ja to mogu savladati, mislim da je taj momenat presudan za sve one koji su nesigurni i koji misle da oni to ne mogu savladati. Svaka vam čast!

  Enida Sabanović
 • Engleski za početnike
  Izuzetno sam sretna jer sam konacno nasla ono sta sam dugo trazila. Chasove su veoma interesantne I prilagodzeni mom potrebu, bas su onakve kakve sam I htela i nadala. Celi nacin na ucenje engleski je mnogo dobar I bas ste profesionalci u tom sto radite.

  Uciteljica Andzelija je mnogo prijatna I voditi cas sa njom je uzivanje. Zna mnogo dobro da mi ukaze na greske a I da me pohvali kad sam dobra. Nacin na koji zna prenese znanje je za svaku pohvalu I jas se nadam da ce mo se I dalje druziti I uciti.
  Samo tako produzite I dalje

  Izabela Kljurcieva
 • Poslovni engleski
  Дуже времена идем на часове. Часови ми помажу пре свега у самопоуздању. Свакодневна пословна комуникација на енглеском захтева и неке корекције које су укорењене а које професор уочи и исправи на часу. Пословни енглески омогућава вештине презентовања, пословне комуникације, вођење састанака као и већи фонд речи за опште бољи утисак у пословном окружењу.

  Теме за часове су добро осмишљене и прате личне активности и служе као добра припрема за одеђене ствари. Процес евалуације који је јасно дефинисан јасно показује напредак, даје смернице и препоруке за даље. У мом случају, напредак је приметан у изговору, лакоћи комуникације и граматаци што ми даје велику сигурност у раду са људима са енглеског говорног подручја

  Marko Vasojević
 • Intervju za posao
  Izuzetno sam zadovoljna odabirom materijala i smatram da je kurs obuhvatio sve što mi je bilo potrebno za ovaj intervju.
  Profesorka Mima je veoma strpljiva, posvećena i pedantna u svom poslu. Zaista mi je drago što mi je ona bila profesorka na ovom kursu.
  Ukoliko dobijem ovaj posao, postoje velike šanse da će mi biti potreban poslovni engleski.
  Svakako bih Vas preporučila svim prijateljima.

  Ivana Otanjac

 • Intervju za posao
  Zaista sam zadovoljan vašim načinom rada.
  Irena je odličan profesor, zaista dobro radi svoj posao i ulaže puno truda i energije da na najbolji način objasni sve što je potrebno.
  Definitivno mi je potrebno ozbiljnije znanje engleskog jezika i razmišljam o upisu još nekog kursa. Naravno obavestiću vas o tome kad bude bilo vreme.
  Za sada je sigurno da ste vi moj izbor i imate sve preporuke od mene.

  Nenad Cvetković
 • Srpski za strance
  Sve je super! Teacher is nice and patient, everything is going good.
  Angie
 • Srpski za strance
  Tijana is an awesome and motivating teacher. She's creative and smart and aligns perfectly with my logical explorations of this for me foreign language. She adjusts the classes around my needs and I enjoy the "path of learning" even though my tough schedule. I would always recommend her and would love to continue working with her.
  Sascha Knopp
Prijavite se