TOEFL priprema

ŠTA OBUHVATA

Pripremite se brzo i efikasno za TOEFL test!

Veoma je važno znati šta se traži na TOEFL testu i provežbati primere koji su identični samom testu. To možete imati isključivo u online školi, jer je ceo test na kompjuteru, te smo najpribližniji originalnom TOEFL testu.

Priprema za TOEFL test obuhvata vežbe uz preko 10 testova iz 4 međunarodno piznatih knjiga. Takođe, piše se dosta eseja, prolazi se kroz sve teme za pisanje i govor dok se ujedno obrađuje vokabular specijalno za TOEFL.

Ceo kurs je koncipiran na praktičnom delu, te ćete već posle par časova znati kako tačno izgleda TOEFL test. Naučićete par caka kako biste što bolje iskoristili svoje ograničeno vreme prilikom polaganja. Na primer, treba znati kada možete da se vratite unazad, a kada to nije dozvoljeno.

Prijavite se već danas.

Detalji kursa

Cena kursa

Mesečni paket časova od 55 minuta:

 • 8 časova - 152€
 • 12 časova - 228€

 

Šta dobijate?

 • Proširivanje vokabulara i fluentnosti
 • Pisanje grafova, pisama i eseja
 • Vežbe slušanja
 • Vežbe čitanja
 • Trikovi za bolje odgovore
 • Simulacija testa
 • Dodatni materijal za vežbu
 • Fleksibilni termini

Šta vam je potrebno?

 • Računar, laptop, tablet ili mobilni telefon
 • Stabilna internet konekcija
 • Slušalice sa mikrofonom

Utisci

 • Konverzacijski engleski
  Ja sam oduševljena, sve funkcioniše savršeno, nema gubljenja vremena, super je to što postoji taj program sa pitanjima, extra korisno mi je što posle svakog časa dobijem beleške, a ne moram ništa ja da beležim. :D Ljilja je takođe super, lepo se raspričamo i skroz sam opuštena sa njom iako sam inače isfrustrirana zbog nemogućnosti da lepo pričam tj da uopšte izrazim ono što hoću jer me neprijatnost blokira. Trudim se sada da i teme koje me interesuju privatno slušam na engleskom i da čitam naglas, tako da sam dobila elan i sve je sjajno!
  Marina Carević
 • Konverzacijski engleski
  Zaista uživam u časovima i to je upravo model učenja, koji sam i hteo da dobijem.
  Časovi su interesantni, jer je Jovana veoma strpljiva, ume sa sluša i pruži podršku u razgovoru, kada god mi je potrebna. Možda je moj subjektivan stav, ali mislim da sam u ovih mesec dana napredova u smislu da sam sve slobodniji u toku razgovora, da sam savladao neke propuste sa početka, ali isto tako su postale očigledni neki novi nedostaci, na kojima trebam da radim. Svakako me interesuje i ocena od strane Jovane, kada je u pitanju moj nivo znanja. Odlučio sam se za 3 časa nedeljno, jer želim da postignem ozbiljni napredak u narednom periodu. Za Jovanu sve pohvale, čeka je još dosta posla :-)

  Srđan Budalić
 • Engleski za početnike
  Ja nisam zadovoljna, nego prezadovoljna. Pored toga što sam oduševljena samim konceptom edukacije i postepenog učenja, mene posebno oduševljava profesorkin pristup, pozitivnost i i ohrabrivanje.

  Mnogo puta do sada sam pokušavala da naučim, pa vrlo brzo odustala, ali ovaj put neću jer je profesorka predivna, vrlo vrlo strpljiva i uvijek me motiviše da nastavim i da ja to mogu savladati, mislim da je taj momenat presudan za sve one koji su nesigurni i koji misle da oni to ne mogu savladati. Svaka vam čast!

  Enida Sabanović
 • Engleski za početnike
  Izuzetno sam sretna jer sam konacno nasla ono sta sam dugo trazila. Chasove su veoma interesantne I prilagodzeni mom potrebu, bas su onakve kakve sam I htela i nadala. Celi nacin na ucenje engleski je mnogo dobar I bas ste profesionalci u tom sto radite.

  Uciteljica Andzelija je mnogo prijatna I voditi cas sa njom je uzivanje. Zna mnogo dobro da mi ukaze na greske a I da me pohvali kad sam dobra. Nacin na koji zna prenese znanje je za svaku pohvalu I jas se nadam da ce mo se I dalje druziti I uciti.
  Samo tako produzite I dalje

  Izabela Kljurcieva
 • Poslovni engleski
  Дуже времена идем на часове. Часови ми помажу пре свега у самопоуздању. Свакодневна пословна комуникација на енглеском захтева и неке корекције које су укорењене а које професор уочи и исправи на часу. Пословни енглески омогућава вештине презентовања, пословне комуникације, вођење састанака као и већи фонд речи за опште бољи утисак у пословном окружењу.

  Теме за часове су добро осмишљене и прате личне активности и служе као добра припрема за одеђене ствари. Процес евалуације који је јасно дефинисан јасно показује напредак, даје смернице и препоруке за даље. У мом случају, напредак је приметан у изговору, лакоћи комуникације и граматаци што ми даје велику сигурност у раду са људима са енглеског говорног подручја

  Marko Vasojević
 • Intervju za posao
  Izuzetno sam zadovoljna odabirom materijala i smatram da je kurs obuhvatio sve što mi je bilo potrebno za ovaj intervju.
  Profesorka Mima je veoma strpljiva, posvećena i pedantna u svom poslu. Zaista mi je drago što mi je ona bila profesorka na ovom kursu.
  Ukoliko dobijem ovaj posao, postoje velike šanse da će mi biti potreban poslovni engleski.
  Svakako bih Vas preporučila svim prijateljima.

  Ivana Otanjac

 • Intervju za posao
  Zaista sam zadovoljan vašim načinom rada.
  Irena je odličan profesor, zaista dobro radi svoj posao i ulaže puno truda i energije da na najbolji način objasni sve što je potrebno.
  Definitivno mi je potrebno ozbiljnije znanje engleskog jezika i razmišljam o upisu još nekog kursa. Naravno obavestiću vas o tome kad bude bilo vreme.
  Za sada je sigurno da ste vi moj izbor i imate sve preporuke od mene.

  Nenad Cvetković
 • Srpski za strance
  Sve je super! Teacher is nice and patient, everything is going good.
  Angie
 • Srpski za strance
  Tijana is an awesome and motivating teacher. She's creative and smart and aligns perfectly with my logical explorations of this for me foreign language. She adjusts the classes around my needs and I enjoy the "path of learning" even though my tough schedule. I would always recommend her and would love to continue working with her.
  Sascha Knopp

ODGOVORI NA NAJČEŠĆA PITANJA

ŠTA JE TOEFL TEST?

TOEFL test (Test of English as a Foreign Language) služi za proveru znanja engleskog jezika kandidatima kojima engleski nije maternji jezik. Ovaj test je potreban skoro svakom ko želi da studira u inostranstvu, bilo da su u pitanju osnovne ili master studije. Takođe, pojedine letnje škole zahtevaju položen TOEFL test, a u mnogim državama nije moguće izdavanje radne dozvole bez ovog testa.


KAKO IZGLEDA TOEFL TEST?

Test traje 4 sata i sastoji se od četiri vremenski ograničena segmenta, pri čemu kandidati neprestano imaju uvid u preostalo vreme:

 • Čitanje (reading) - u trajanju od 54-72 minuta
 • Slušanje (listening) - u trajanju od 41-57 minuta
 • Pričanje (speaking) - u trajanju od 17 minuta
 • Pisanje (writing) - u trajanju od 50 minuta

KAKO SE BODUJE TOEFL TEST?

TOEFL je IBT test. IBT je skraćenica za Internet Based Test, što znači da se ceo test odvija na kompjuteru. Ne postoji komisija i niko vas neće ispitivati čak ni za deo pričanja.


GDE MOGU DA POLAŽEM
TOEFL TEST?

Test je moguće polagati u nekom od ispitnih centara u Beogradu, Nišu i Subotici.


KADA MOGU DA POLAŽEM
TOEFL TEST?

TOEFL test se može polagati svakog meseca tokom cele godine. Datume testiranja možete dobiti od ispitnog centra ili na zvaničnom sajtu ETS-a. Ukoliko niste zadovoljni rezultatima, nakon 3 dana možete ponoviti polaganje u prvom slobodnom terminu.


KOLIKO KOŠTA POLAGANJE
TOEFL TESTA?

Cena polaganja testa je 200 USD. Ovaj iznos se može platiti isključivo putem zvaničnog sajta ETS-a. Prilikom polaganja testa, važno je da uz sebe imate neki od zvaničnih dokumenata za identifikaciju - ličnu kartu ili pasoš.


KOLIKO VAŽI TOEFL TEST?

TOEFL sertifikat važi dve godine, jer se nivo znanja menja nakon određenog vremena.

GDE JE PRIZNAT TOEFL TEST?

TOEFL test priznat je u 130 zemalja širom sveta.

Prijavite se