Konverzacijski engleski

ŠTA OBUHVATA

Opšti konverzacijski časovi engleskog jezika su nešto po čemu se naša online škola jezika razlikuje od ostalih. Iako imamo i grupne konverzacijske kurseve, individualni konverzacijski časovi su se pokazali kao najtraženiji i daju najbolje rezultate.

Prednosti vođenja konverzacijskog engleskog online kursa:

 • Brz napredak
 • Efikasan način učenja
 • Termini koji vam najviše odgovaraju

Morate znati da učenje jezika nije isto za svakog polaznika. Nekome treba učenje engleskog jezika za život u inostranstvu, nekome treba engleski za posao, nekome za komunikaciju preko imejla, nekome treba engleski za svakodnevnu konverzaciju ili nešto skroz drugo. U samom startu ćemo proceniti koji je metod najbolji za vaše potrebe i ciljeve i odrediti pristup koji je najbolji za vas.

Takođe, individualni časovi engleskog jezika daju najbolje rezultate jer se kurs jezika formira tačno prema vašem individualnom načinu usvajanja jezika. Ukoliko neki od naših stručnih profesora proceni da najbolje usvajate jezik uz pomoć konverzacije, što je najčešći slučaj, trudiće se da 80% kursa engleskog jezika bude usmereno ka konverzaciji. Isto tako, ukoliko pravite dosta grešaka u govoru, bilo da su to gramatičke greške ili pogrešna upotreba reči, profesor će vas planski ispravljati kako biste smanjili broj grešaka i što pravilnije govorili i brzo progovorili engleski jezik. 

Najbitniji deo kod učenja jezika je primena i pričanje-konverzacija na engleskom. Suvoparna gramatička pravila malo vrede ako ne možete da progovorite engleski. Zbog toga i mnogih drugih razloga, vreme koje u našoj školi provedete pričajući na engleskom bez straha i pritiska je neprocenjivo. Retko koja škola može da vam to obezbedi.

Naši časovi su sve vreme na engleskom jeziku i u svakom trenutku ćete komunicirati sa profesorom na engleskom jeziku bez obzira na vaš nivo. Engleski će vam se jako brzo uvući pod kožu i posle par časova biće vam potpuno prirodno i normalno da ne komunicirate na srpskom jeziku.

Atmosfera na invididualnim časovima je jako intimna, te nećete imati nikakvog straha da progovorite niti da pravite greške. Naši strpljivi profesori će odgovarati na sva vaša pitanja i nedoumice i ponavljati gradivo sve dok ne budu sigurni da vam je jasno.

U drugim školama se slepo prati program bez obzira da li su polaznici usvojili oblast ili ne, kod nas ne prelazimo dalje dok ne vidimo da vam je sve jasno.

Časovi su prilagođeni isključivo vama i sa ovakim pristupom svi mogu da napreduju. Naši zadovoljni učenici su dokaz da su individualni časovi konverzacjskog engleskog jezika najbolji za svakog. Zato su ti časovi kod nas i najtraženiji i mi ih toplo preporučujemo svakom ko želi da nauči engleski, čak pozivamo i polaznike da se pridruže kursu - konverzacijski engleski za početnike.

Uverite se sami i prijavite se već danas!

Detalji kursa

Cena kursa

Mesečni paketi časova od 55 minuta:

 • 8 časova 136€
 • 12 časova 204€
 • 16 časova 256€

Bez mesečnih paketa:

 • 1 čas 19

Šta dobijate?

 • Teme po izboru
 • Otklanjanje blokade
 • Jačanje samopouzdanja
 • Ispravljanje gramatičkih grešaka
 • Beleške

Šta vam je potrebno?

 • Računar, laptop, tablet ili mobilni telefon
 • Stabilna internet konekcija
 • Slušalice sa mikrofonom

Utisci

 • Konverzacijski engleski
  Ja sam oduševljena, sve funkcioniše savršeno, nema gubljenja vremena, super je to što postoji taj program sa pitanjima, extra korisno mi je što posle svakog časa dobijem beleške, a ne moram ništa ja da beležim. :D Ljilja je takođe super, lepo se raspričamo i skroz sam opuštena sa njom iako sam inače isfrustrirana zbog nemogućnosti da lepo pričam tj da uopšte izrazim ono što hoću jer me neprijatnost blokira. Trudim se sada da i teme koje me interesuju privatno slušam na engleskom i da čitam naglas, tako da sam dobila elan i sve je sjajno!
  Marina Carević
 • Konverzacijski engleski
  Zaista uživam u časovima i to je upravo model učenja, koji sam i hteo da dobijem.
  Časovi su interesantni, jer je Jovana veoma strpljiva, ume sa sluša i pruži podršku u razgovoru, kada god mi je potrebna. Možda je moj subjektivan stav, ali mislim da sam u ovih mesec dana napredova u smislu da sam sve slobodniji u toku razgovora, da sam savladao neke propuste sa početka, ali isto tako su postale očigledni neki novi nedostaci, na kojima trebam da radim. Svakako me interesuje i ocena od strane Jovane, kada je u pitanju moj nivo znanja. Odlučio sam se za 3 časa nedeljno, jer želim da postignem ozbiljni napredak u narednom periodu. Za Jovanu sve pohvale, čeka je još dosta posla :-)

  Srđan Budalić
 • Engleski za početnike
  Ja nisam zadovoljna, nego prezadovoljna. Pored toga što sam oduševljena samim konceptom edukacije i postepenog učenja, mene posebno oduševljava profesorkin pristup, pozitivnost i i ohrabrivanje.

  Mnogo puta do sada sam pokušavala da naučim, pa vrlo brzo odustala, ali ovaj put neću jer je profesorka predivna, vrlo vrlo strpljiva i uvijek me motiviše da nastavim i da ja to mogu savladati, mislim da je taj momenat presudan za sve one koji su nesigurni i koji misle da oni to ne mogu savladati. Svaka vam čast!

  Enida Sabanović
 • Engleski za početnike
  Izuzetno sam sretna jer sam konacno nasla ono sta sam dugo trazila. Chasove su veoma interesantne I prilagodzeni mom potrebu, bas su onakve kakve sam I htela i nadala. Celi nacin na ucenje engleski je mnogo dobar I bas ste profesionalci u tom sto radite.

  Uciteljica Andzelija je mnogo prijatna I voditi cas sa njom je uzivanje. Zna mnogo dobro da mi ukaze na greske a I da me pohvali kad sam dobra. Nacin na koji zna prenese znanje je za svaku pohvalu I jas se nadam da ce mo se I dalje druziti I uciti.
  Samo tako produzite I dalje

  Izabela Kljurcieva
 • Poslovni engleski
  Дуже времена идем на часове. Часови ми помажу пре свега у самопоуздању. Свакодневна пословна комуникација на енглеском захтева и неке корекције које су укорењене а које професор уочи и исправи на часу. Пословни енглески омогућава вештине презентовања, пословне комуникације, вођење састанака као и већи фонд речи за опште бољи утисак у пословном окружењу.

  Теме за часове су добро осмишљене и прате личне активности и служе као добра припрема за одеђене ствари. Процес евалуације који је јасно дефинисан јасно показује напредак, даје смернице и препоруке за даље. У мом случају, напредак је приметан у изговору, лакоћи комуникације и граматаци што ми даје велику сигурност у раду са људима са енглеског говорног подручја

  Marko Vasojević
 • Intervju za posao
  Izuzetno sam zadovoljna odabirom materijala i smatram da je kurs obuhvatio sve što mi je bilo potrebno za ovaj intervju.
  Profesorka Mima je veoma strpljiva, posvećena i pedantna u svom poslu. Zaista mi je drago što mi je ona bila profesorka na ovom kursu.
  Ukoliko dobijem ovaj posao, postoje velike šanse da će mi biti potreban poslovni engleski.
  Svakako bih Vas preporučila svim prijateljima.

  Ivana Otanjac

 • Intervju za posao
  Zaista sam zadovoljan vašim načinom rada.
  Irena je odličan profesor, zaista dobro radi svoj posao i ulaže puno truda i energije da na najbolji način objasni sve što je potrebno.
  Definitivno mi je potrebno ozbiljnije znanje engleskog jezika i razmišljam o upisu još nekog kursa. Naravno obavestiću vas o tome kad bude bilo vreme.
  Za sada je sigurno da ste vi moj izbor i imate sve preporuke od mene.

  Nenad Cvetković
 • Srpski za strance
  Sve je super! Teacher is nice and patient, everything is going good.
  Angie
 • Srpski za strance
  Tijana is an awesome and motivating teacher. She's creative and smart and aligns perfectly with my logical explorations of this for me foreign language. She adjusts the classes around my needs and I enjoy the "path of learning" even though my tough schedule. I would always recommend her and would love to continue working with her.
  Sascha Knopp
Prijavite se