Jelena Ranđelović

Jelena je diplomirani filolog za engleski jezik i književnost. Svoju izrazito veselu prirodu i potrebu da uveseljava ljude oko sebe, Jelena uspešno prenosi i u našu virtuelnu učionicu, čineći da se učenici osećaju opuštenim i motivisanim za rad. Ljubav prema glumi i imitaciji doprinosi da vežbanja sa dijalozima i ulogama dobiju potpuno drugačiju dimenziju na njenim časovima.

Kroz njene učionice su prošli mahom svi uzrasti i nivoi znanja, a poseban izazov predstavljao je rad sa učenicima koja nisu voljna za saradnju niti motivisana da uče. Danas su to đaci koji sa lakoćom koriste engleski jezik!

Jelena je divna, odlicno smo se uklopile i super mi objasnjava. Casovi su sa njom bas zanimljivi i brzo mi prodje vreme :) Idemo dalje u novi mesec uspešno jer mi stvarno dosta znaci.

Andrea Vukadinović
Utisak je jako pozitivan, profesorka je divna, prijatna i vedra osoba. Lekcije koje smo do sada presli su jako dobre, ali je komunikacija sa profesorkom jos znacajnija i bolja jer se ne drži samo okvira lekcije već me kroz razgovor o opštim stvarima koje nas okružuju uči pojmove, reci i izraze iz svakodnevnog zivota.

Nevena Dragašević