Isidora Rakić

Tokom svog radnog angažmana učestvovala je na međunarodnim projektima i kreativnim radionicama radi unapređivanja svog znanja i veština koje koristi u radu sa svojim učenicima.

Veruje da sreću čine male stvari – večera sa prijateljima, praznici u porodičnom domu, odlazak na dobar koncert ili izložbu.

Ukoliko želite da prevaziđete strah od komuniciranja na engleskom jeziku i da sa lakoćom progovorite, onda je Isidora pravi izbor za vas.

Vec bolje i brze razmisljam na engleskom te imam vise samopouzdanja. Ali moja samokriticnost ce ostati jos duzi period prisutna, stoga cemo jos mnogo da radimo, a pri tom se radujem novim lekcijama i napredku. Casovi sa profesoricom Isidrom su super. Mnogo je strpljiva, vedra i vremenski fleksibilna. Hvala za mogucnost ucenja i napredka sa vasim timom!

Jasmina Besić
Za sada je sve u najboljem redu, nema nikakvih problema i vrlo sam zadovoljan kako sve funkcionise. Posebne pohvale za profesoricu Isidoru koja se zaista trudi i daje sve od sebe tokom casova. Lekcije su zanimljive i prilagodjene mojim potrebama, tako da ni tu ne bih nista menjao.

Bojan Puhalo