ČASOVI ENGLESKOG ONLINE

Časovi su individualni i odvijaju se u terminima koje dogovorimo sa vama. Naši diplomirani profesori engleskog jezika će prilagoditi konverzaciju i časove vašim potrebama kako biste što pre napredovali.
KURSEVI

Kako sve to funkcioniše

1
PRIJAVITE SE
Prijava podrazumeva da zakažete termin besplatnih konsultacija. Odaberite odgovarajući datum i vreme, sačekajte potvrdu termina nakon čega ćete dobiti link do online učionice gde se održavaju besplatne konsultacije. 2
BESPLATNE KONSULTACIJE
Besplatne konsultacije služe da utvrdimo za koje kurseve ste zainteresovani, da procenimo koji je vaš trenutni nivo znanja engleskog jezika i da odgovorimo na sva vaša pitanja koja se tiču pohađanja kursa, termina, profesora, plaćanja itd.


3
Časovi
Odlučite se za online engleski koji će vam pružiti komfor učenja engleskog jezika sa mesta koji vama odgovara koristeći uređaj po vašem izboru laptop, tablet ili mobilni telefon. Profesori će prilagoditi časove vašim potrebama i pratiće vaš individualni napredak kroz plan koji kreiramo na svaka tri meseca. Naš cilj je da vam engleski bude alatka koja će doprineti poslovnom uspehu i ličnom razvoju.
4
Provera napretka
U našoj školi pratimo napredak svakog učenika ponaosob. Na svaka tri meseca radimo proveru napretka sa ciljem da kreiramo što bolji individualni plan. Dobićete izveštaj sa tačnim stavkama gde ste napredovali i ciljevima za naredni period.

Šta je online učionica?

Online učionica je sajt preko koga se odvija nastava. Ona omogućava audio i video konverzacija sa profesorom, interakciju sa nastavnim materijalima i pravljenje beležaka predavanja. 

Nakon časa profesor će vam putem e-maila proslediti lekciju u PDF formatu. 

Saznajte više »

Zašto da odaberete nas?

Odlučite se za Online engleski jer će iza vas stajati tim koji je dugogodišnje radio na kvalitetu nastave i sistemu organizacije kurseva. Ono što nas izdvaja od drugih je prijatna atmosfera koju negujemo u učionici, a koju postižemo pažljivim spajanjem učenika sa odgovarajućim profesorom. Pored toga, lekcije kroz koje učimo su unikatne, inspirativne i specijalno kreirane za potrebe naših klijenata. Veliku pažnju posvećujemo vašem zadovoljstvu, a rezultat toga su svi naši zadovoljni učenici zbog čijih preporuka stalno rastemo.
Udobnost vašeg doma
Uštedite vreme i novac
Časovi prilagođeni vama
Učite kroz konverzaciju

O nama

Online engleski je prva škola u Srbiji za učenje engleskog jezika online. Naš tim čine diplomirani profesori engleskog jezika sa odgovarajućim nastavnim iskustvom. Pored toga imamo timove koji su zaduženi za praćenje napretka i zadovoljstva svakog od učenika, kontrolu kvaliteta nastave i praćenje rada profesora.

Saznajte više »

Utisci polaznika

Želim da se zahvalim i Vama i profesorki na trudu, strpljenju i profesionalnosti koji se ogledaju u mom napretku. Pored toga što imam više samopouzdanja u komunikaciji na engleskom, zaista mislim da sam poprilično napredovala i da je to vidljivo i drugima. Hvala još jednom i nastavljamo da učimo zajedno! :)
Katarina Ivanović
dipl.novinar, Grupa 484
Za sada imam samo reci hvale. Opušten sam maksimalno i mogu da kažem da profesorka doprinosi tome svojim nastupom tako da sve naj naj! Drago mi je zbog napretka, to mi i jeste bio cilj. Naravno želim više i da to ide ka totalnom usavršavanju što je svakako dug put, ali korak po korak.
Živorad Kodić
menadžer prodaje
Kad uporedim svoje znanje sa pocetka kursa i sada, smatram da sam znatno napredovala u komunikaciji, sklapanju recenica i slobodi izrazavanje misljenja, sto mi je i bio cilj, saradnja sa profesoricom je odlicna, nemam apsolutno nikakvih zamerki.
Jelena Živadinović
ekonomista
Jako mi je bitno da pored stručnosti mogu da uštedim i na vremenu. Sa bilo kog mesta koji ima internet mogu da imam čas. Izuzetno mi je pomoglo da podignem nivo engleskog na poslovni engleski i unapredim svoj posao.
Milan Trbojević
Osnivač Knjiškog moljca d.o.o.
Saznajte više »
Otkrijte zašto nam je
1400+
+
polaznika poklonilo poverenje.
Naš tim čini
10
+
visokostručnih profesora.
Do sada smo održali
15.879
+
časova engleskog jezika.